PAW Patrol Live komt naar Den Haag mét meet and greet

© Wim Lanser
DEN HAAG - Ryder, Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest, de beroemdste honden bij jonge kinderen op dit moment. Deze zomer kan je ze live zien in Den Haag tijdens PAW Patrol Live! in het World Forum.
In de familieshow 'De Grote Race' nemen de heldhaftige pups het publiek mee op een 'spannend en muzikaal avontuur'. Net als in de tv-serie komen in de show sociale vaardigheden voorbij, zoals samenwerken en problemen op te lossen.
De dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

Meet and greet

Na de show komen de pups naar de foyer van het theater om met kinderen op de foto te gaan.
PAW Patrol LIVE! 'De Grote Race' is te zien op zaterdag 16 juli om 13.30 en 16.30 uur in het World Forum. Meer informatie vind je op de site van producent Van Hoorde Entertainment.
PAW Patrol Live komt naar het World Forum
PAW Patrol Live komt naar het World Forum © Wim Lanser

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!