Kunstlicht met Creating Art Productions

© Rogier Bos
DEN HAAG - Sinds de dansschool Creating Art Productions het nieuwe pand in Pijnacker betrok gaat het goed met de dansschool. Traditiegetrouw wonnen de dansers van Creating Art Prodcutions veel prijzen op de Cap Competition; de internationale wedstrijden voor topstudenten van dansscholen uit de hele wereld. Zondag 3 juli zijn er weer audities voor de vooropleiding- en wedstrijdgroepen van Creating Art Productions.
In Kunstlicht de oprichters van Creating Art Productions, Joost Verhaar en Mariëlle Lucas over hun school. Een dansschool die inmiddels uitgegroeid is tot gerenommeerde vooropleiding, waar ook de liefhebber één of twee keer per week kan dansen.
Creating Art Productions biedt ook de mogelijkheid om tijdens de zomereditie van Dance4More, kennis te maken met de school. Tijdens deze driedaagse dansworkshop maak je kennis met verschillende stijlen en docenten. Voor iedereen van 7 tot en met 20 jaar oud, kijk op de site van Creating Art Productions voor alle informatie.
Verder in Kunstlicht aandacht voor andere zomeractiviteiten in de regio en een bloemlezing van de actualiteiten deze week.
Elke zondag tussen 12.00 en 13.00 uur word je in Kunstlicht door Thom Ferwerda bijgepraat over actuele ontwikkelingen in Den Haag op het gebied van kunst en cultuur.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!