Son Mieux op 'het magische gras' van Pinkpop: 'Jongensdromen komen uit'

Persfoto 1 Son Mieux
Persfoto 1 Son Mieux
DEN HAAG - Het muzikale topjaar van de Haagse band Son Mieux houdt niet op. De band kijkt enorm uit naar hun optreden op Pinkpop deze zaterdagmiddag. 'Dan komt er een jongensdroom uit', bandlid Timo Prins.
'Na een jaar alleen maar radio- en tv-shows te hebben gedaan - which was amazing, heel fijn dat we dat konden doen - konden we toch nog live spelen. We zijn nu echt wel een beetje ons droomjaar ingestapt', vertelt frontman Camiel Meiresonne in een video op Instagram.
Meiresonne somt samen met Prins op: 'Een clubtour die gewoon helemaal uitverkocht was. Paradiso voor het eerst. Dat was magisch.'

'Kleine Timo'

Prins (1994) herinnert zich nog dat hij als 'kleine Timo' naar Pinkpop ging om naar bandjes te kijken. 'Twintig jaar geleden was ik daar, DI-RECT kijken. Toen dacht ik: hé, dat wil ik ook.'
'Toen dacht ik: hé, dat wil ik ook'
Voor de bandleden van Son Mieux, maar bovenal voor Prins, is het dan ook extra bijzonder om dit jaar op Pinkpop te mogen optreden. 'Dat we dan nu op het magische gras van Pinkpop in Landgraaf mogen staan. Dat we dat in de fik mogen zetten. Begrijp-'ie! Helemaal zin in. Let's go!'

Crowded House, Måneskin en Pearl Jam

Son Mieux is zaterdag de openingsact van Pinkpop. Het optreden begint om 12.30 uur en duurt tot 13.15 uur. Andere bekende namen deze zaterdag: Ronnie Flex and The Fam, Crowded House, Chef'Special, Tones And I, Måneskin, Lost Frequencies en Pearl Jam.
Ook zondag treden er grote namen op: Maan, Zara Larsson, De Staat, Meau, Dermot Kennedy, Nile Rodgers and Chic en Imagine Dragons. Kijk voor meer informatie over Pinkpop op de website.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!