Drake en ANOHNI in De Nieuwe Van Nierop

DEN HAAG - In het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je zondagavond onder meer verse muziek van Drake en ANOHNI.
Na genomineerd, maar niet uitgenodigd, te zijn voor de Oscars van 2017 verdween ANOHNI een beetje uit de publiciteit. Jaren ervoor was ze doorgebroken als leadzanger van de band Antony and The Johnsons en vervolgens maakte ze bekend niet langer als man door het leven te gaan. Haar naam ANOHNI dook deze week ineens weer op in de releaselijsten. Met een bijdrage aan de Neneh Cherry coverplaat en als gastvocalist op het nieuwe album van Hercules and The Love Affair. Zondag hoor je deze tracks en ook een Antony-klassieker. Tevens nieuw werk van de Canadese rapper Drake die een onaangekondigd album uitbracht.
Meer nieuwe releases zijn er van John Legend + Muni Long, Lana del Rey + Father John Misty, Ben Harper, Foals, Lydia Persaud en de Nederlandse soulzangeres Nona. Tevens covert Måneskin een Elvis-klassieker voor de film over de rock 'n' roll-ster en doet Tessa Rose Jackson de Kate Bush-hit van ooit die nu weer populair is.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagavond van 19.00 tot 20.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!