Getuigen gezocht na explosie en brand op balkon van woning

© Regio 15
DEN HAAG - Voor haar onderzoek naar de explosie die dit weekend plaatsvond bij een woning aan het Plantenoord in Bouwlust en Vrederust is de politie op zoek naar getuigen. In de nacht van zaterdag op zondag werd een harde knal gehoord waarna een brand werd gezien op het balkon van de woning op de eerste etage.
Twee omstanders klommen in de nacht het balkon op om de brand te blussen. Ook werden de bewoners gewaarschuwd, daarvoor werd een ruit van de balkondeur ingeslagen. De bewoners konden de woning daarop verlaten.
Een van de personen die het balkon op was geklommen had rook ingeademd en had brandwonden aan zijn voet nadat hij vlammen had uitgetrapt. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis.
De politie is een onderzoek gestart naar de explosie op het balkon en zoekt getuigen die iets hebben meegekregen van het incidenten of beelden heeft van verdachte personen in de omgeving. Getuigen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!