Stefano Sanders is terug: Bas Muijs weer te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden

Bas Muijs.
Bas Muijs. © Omroep West
DEN HAAG - Bas Muijs is vanaf volgende week woensdag weer te zien in de dagelijkse soap Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) op RTL4. De acteur zal opnieuw de rol spelen van Stefano Sanders.
Hij speelde de rol eerder van 1999 tot en met 2005, daarna volgden enkele gastoptredens. Zijn terugkeer in de soap is definitief en voor langere tijd, zegt Muijs bij Bob Staat Op. Hij werd gebeld om te vragen of er interesse was voor een comeback, omdat er 'meer vastigheid in zit' is hij er op in gegaan om terug te keren in de soap.
Het was de bedoeling dat hij al eerder zou terugkeren in het fictieve Meerdijk, maar dat duurde langer omdat Muijs werd getroffen door een hartaanval. 'Toen kwam een heel vervelende situatie dat ik in december een hartaanval kreeg. Daardoor werd alles stopgezet. Ik kon niet meer werken. Maar Goede Tijden heeft die tijd altijd gezegd: Wij blijven wachten op jou en jij kunt terugkeren wanneer je dat wil.'
Vanaf volgende week woensdag (29 juni) kruipt de acteur weer in de huis van Stefano, de halfbroer van GTST-veteraan Ludo Sanders (Erik de Vogel).

Theater

In januari 2023 staat de Haagse acteur ook weer op de planken van het theater met 'Oh oh Den Haag'. Daarin speelt Muijs John, een man die snel carrière maakt in politiek Den Haag, al gaat niet alles even goed.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!