Thomas Verheydt verlengt contract bij ADO Den Haag met drie seizoenen

Thomas Verheydt
Thomas Verheydt © ADO Den Haag
DEN HAAG - Thomas Verheydt blijft bij ADO Den Haag. De spits die zich afgelopen seizoen positioneerde als doelpuntenkanon, verlengt zijn contract met drie seizoenen. De club heeft zijn overeenkomst, die vastlag tot 2024, opengebroken en verlengd met een extra seizoen. Daardoor kan hij niet meer transfervrij vertrekken bij de club.
'Thomas blijft!', laat ADO Den Haag weten op Twitter. De vers aangestelde trainer Dirk Kuyt maakte er geen geheim van dat het behouden van Verheydt hoog op zijn lijst stond. De speler maakte vorig jaar zijn debuut bij ADO en bewees sinds dien van grote waarde te zijn. 'Met maar liefst 30 competitiedoelpunten werd de boomlange aanvaller clubtopscorer en was hij met negen goals de topschutter van de vierde periode in de Keuken Kampioen Divisie', schrijft ADO.
De afgelopen tijd bestond er nog veel onzekerheid rondom Verheydt. 'De laatste dagen leek het maar niet tot een deal te komen, maar dat is deze middag in een stroomversnelling terecht gekomen', zegt Omroep West-sportverslaggever Jim van der Deijl.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!