Kunstlicht over humoristische audiotour door Kiki Schippers in de Mesdag Collectie

Kiki Schippers
Kiki Schippers © Annemieke van der Togt
DEN HAAG - In de laatste Kunstlicht voor de zomerstop is er aandacht voor alles wat op het culturele vlak te beleven is tijdens de vakantieperiode. Zo trekt het Varend Corso zondag door Den Haag en werkt theater Diligentia samen met zes Haagse musea bij het creëren van unieke audiotours.
Vanuit het idee dat humor de beste verbinder is, heeft Theater Diligentia de verbinding gemaakt musea in Den Haag. Bekende cabaretiers brengen er een bezoek en geven hun eigen karakteristieke visie op de kunst die ze daar aantreffen. Bezoekers van De Mesdag Collectie kunnen het museum bijvoorbeeld bekijken door de ogen van cabaretier Kiki Schippers (1988), waarin zij 25 werken uit de vaste collectie bespreekt.
Elke zondag tussen 12.00 en 13.00 uur word je in Kunstlicht door Thom Ferwerda bijgepraat over actuele ontwikkelingen in Den Haag op het gebied van kunst en cultuur.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!