George Kooymans en Regina Spektor in De Nieuwe Van Nierop

Regina Spektor | Album-cover
Regina Spektor | Album-cover
DEN HAAG - In het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je zondagavond onder meer verse muziek van George Kooymans en Regina Spektor (foto).
Al vorig jaar kwam het bericht dat de Haagse Earring-gitarist/componist George Kooymans stopt met werken vanwege de ziekte ALS. Al eerder nam hij met collega gitarist Frank Carillo een nieuw album op dat afgelopen week verscheen. Daarvan hoor je zondagavond ‘Seasons’ dat Kooymans ooit voor Earth & Fire schreef. Tevens na zes jaar weer nieuw werk van de Amerikaans/Russische singer-songwriter Regina Spektor.
Meer nieuwe releases zijn er van Beyoncé, Raphael Saadiq, First Aid Kit, Taylor Swift, néomi, Soccor Mommy, Gorillaz en de Haagse Captain Scarlet en Margot. Relaxte muziek is er van Jack Johnson en G Love and Special Sauce die zo’n 20 jaar terug het fenomeen hangmat-muziek uitvonden.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagavond van 19.00 tot 20.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!