Nieuw schoolgebouw voor ROC Mondriaan in Leidschenveen: 'Hier wil je zijn'

Sfeerimpressie van het nieuwe gebouw van ROC Mondriaan aan de Vaz Diasdreef
Sfeerimpressie van het nieuwe gebouw van ROC Mondriaan aan de Vaz Diasdreef
DEN HAAG - In Leidschenveen wordt donderdag de eerste paal geslagen voor het nieuwe schoolgebouw van ROC Mondriaan. Het tijdelijke gebouw aan de Vaz Diasdreef wordt vervangen door een duurzaam en toekomstbestendig nieuw schoolgebouw.
In het nieuwe schoolgebouw is straks plek voor 1800 studenten en 200 docenten, die op wisselende tijden gebruik maken van het gebouw. Onder de school komt een parkeergarage al is het pand ook bereikbaar door het bus-, tram, en metrostation in de buurt.
'Wij zijn blij dat we op deze plek het oude tijdelijke gebouw nu kunnen vervangen, en onze studenten een groen en eigentijds onderwijsgebouw gaan bieden. Hier wil je zijn', zegt Hans Schutte, bestuursvoorzitter van ROC Mondriaan.
In het schoolgebouw gaat ROC beroepsopleidingen verzorgen in de richting van pedagogiek, sociaal werk, economische en juridische beroepen. De derde locatie van ROC Mondriaan in Leidschenveen moet in de tweede helft van volgend jaar af zijn en gebruikt kunnen worden.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!