Twee Hagenaars aangehouden in onderzoek naar drugshandel en witwassen

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © Politie
DEN HAAG - In Den Haag zijn twee mannen van 21 en 73 jaar oud aangehouden omdat ze verdacht worden van drugshandel, drugsimport en witwassen. Een andere verdachte (28) werd aangehouden in Spanje.
De mannen kwamen in beeld na uitgebreid onderzoek, meldt de politie. De drie worden ervan verdacht op grote schaal in verdovende middelen handelen en de opbrengsten witwassen.
Voor het onderzoek werden woningen en bedrijfspanden doorzocht, onder meer aan het Isabellaland. Daarbij werden wapens, geld en administratie aangetroffen en zijn auto’s, sieraden en andere drugs-gerelateerde spullen in beslag genomen. Eerder op de dag deed de politie een inval bij een woonwagenkamp achter het Isabellaland.
Het onderzoek is nog in volle gang en nieuwe aanhoudingen en inbeslagnames worden door de politie niet uitgesloten. De aangehouden verdachten zitten in volledige beperkingen. Dat betekent dat zij geen contact mogen hebben met de buitenwereld, alleen met hun advocaten.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!