Paolo Nutini en Hallo Venray in De Nieuwe Van Nierop

Hallo Venray
Hallo Venray © Joni Spaan
DEN HAAG - In het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je zondagavond onder meer verse muziek van Paolo Nutini en Hallo Venray (foto).
ABBA is weer bij elkaar, dus waarom niet de ABBA’s – onder die laatste naam kon je de heren van Hallo Venray ooit in kraakpanden tegenkomen, in jaren ’70-jurken en met vrolijke covers. De meeste mensen zullen de band echter van hun indierock met country-invloeden kennen, waarmee ze vanaf eind jaren ’80 de podia en festivalweides bespeelden. En dat gaat gewoon weer gebeuren, want later dit jaar volgt een nieuw album en zondagavond hoor je alvast de nieuwe single van deze Hagenezen. Paolo Nutini liet zeven jaar op zich wachten na de het geweldige ‘Iron Sky’, maar de Brits/Italiaanse soul/indie-zanger is terug met een nieuwe plaat. Je hoort twee nieuwe tracks en een klassieker van hem.
Meer nieuwe releases zijn er van Danny Vera, HAEVN, Tim Knol, Nick Cave, Phoebe Bridgers, James Vincent McMorrow en Celine Cairo. Tevens hoor je Franstalige chansons van Angèle en Isobel Campbell.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagavond van 19.00 tot 20.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!