Dit is een noodgeval: Boaz van Goldband in ambulance na sprong van podium

Foto via Twitter: @wraaf
Foto via Twitter: @wraaf
DEN HAAG - 'Dit is een noodgeval, ik zit in de ambulance', zegt Goldband-zanger Boaz Kok in een story op Instagram vanuit de ambulance. Tijdens de opening op Rock Werchter in België sprong hij zaterdag van het podium, maar kwam verkeerd terecht, schrijft festivalwebsite Festileaks. 'Oepsiepoepsie', schrijft hij op Insta.
Tijdens het derde nummer wilde Boaz het publiek inspringen, maar belandde hij tussen het podium en de hekken en moest de EHBO naar het podium komen, aldus Festileaks.
Terwijl Boaz op het podium ligt wordt er gezongen: 'Dit is een noodgeval, waar blijft die fucking ambulance', de tekst van hun nummer Noodgeval. Volgens Festileaks zong Boaz drie nummers horizontaal.

Gebroken voet

Uiteindelijk werd hij afgevoerd met de ambulance. Op Instagram laat Boaz zien dat zijn rechterbeen zit ingepakt. De manager van de band laat weten dat Boaz zijn voet heeft gebroken. Hij moet tien weken in het gips.
Zondag staat de band op Down The Rabbit Hole in Beuningen (Gelderland). Daar is Boaz gewoon bij, aldus zijn manager.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!