Poezieboy Jos Nargy in Het Woordenrijk

Jos Nargy
Jos Nargy © Den Haag FM
DEN HAAG - In Het Woordenrijk hoor je zondagavond een interview met acteur Jos Nargy over de Parade-voorstellingen die hij maakt over poëzie.
Jos Nargy geeft al jaren boekentips in ons programma, maar is vooral acteur en theatermaker met een grote voorliefde voor poëzie. Zo vormt hij met Joep Hendrikx de Poezieboys waarmee ze maandelijks Zaal3 onveilig maken met puike poëzieperformances en staan ze samen met oa Joost Oomen op de Parade in het Westbroekpark met zowel EISVOGL als Pussynight. Zondagavond blikken we met hem hierop vooruit.
We zullen onthullen welke dichters/muzikanten er op onze volgende Woordenrijk bij Colette-event staan (zondag 14 augustus) en Anne-Tjerk Mante neemt ons weer mee op zijn poëtische reis door het leven. Tevens hoor je nieuwe Nederlandstalige muziek en de literaire agenda.
Het Woordenrijk is een radioprogramma over poëzie en literatuur, elke zondag van 20 tot 21 uur gepresenteerd door Ricco van Nierop. Het werd in 2012 opgericht door Harry Zevenbergen.
Ons tiende seizoen eindigt deze zondag. Half augustus zijn we terug met enkele specials en vanaf september hoor je ons op een nieuw tijdstip en vanaf een andere locatie.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!