Nieuw gratis festival Zinderend Zilt op Kijkduin: live muziek, kraampjes en hapjes proeven

Foto ter illustratie: Josh Durham (Unsplash)
Foto ter illustratie: Josh Durham (Unsplash)
DEN HAAG - Het nieuwe Kijkduin krijgt steeds meer vorm. Bij het foodcourt Daily Taste kan je boodschappen doen en ook horecazaken aan de boulevard zijn geopend. Daarom komt er nu ook nieuw familiefestival op Kijkduin bij: Zinderend Zilt Family Festival op zaterdag 9 juli.
Tijdens het festival is er live muziek, kan je hapjes proeven, borrelen bij het Wine Festival of een nieuwe outfit scoren hij de kraampjes of de winkels. Kinderen kunnen op speurtocht, een dj-workshop volgen of worden omgetoverd op het schminkstrand.
'We staan te stuiteren', zegt organisator Peter Boelhouwer over het festival in Bob Staat Op. Volgens hem verdiend Kijkduin een festival. 'Het was vergane glorie en als je ziet hoe mooi het is geworden. Dan verdient het een opening. Het wordt ook nog eens mooi weer. Geef Kijkduin weer een kans.'
Kijkduin Bad en de bijbehorende boulevard krijgen een opknapbeurt. Daarbij wordt onder meer gewerkt aan een nieuw winkelcentrum op het Deltaplein, een nieuw Atlantic Hotel en nieuwe appartementen. De herinrichting van de boulevard en het Deltaplein start voor de zomer van 2023 en moet een jaar later afgerond zijn.
Alle informatie over het Zinderend Zilt Family Festival vind je op hun website.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!