Vrijmibo met Janet Ramesar: van 'Janet van de toeslagenaffaire' naar 'Janet van de raad'

Janet Ramesar
Janet Ramesar © Gemeente Den Haag
DEN HAAG - Janet Ramesar is vrijdagmiddag te gast in het programma Vrijmibo op Den Haag FM. Om 17.00 sluit ze live aan in de uitzending. De Haagse Ramesar werd tegen wil en dank bekend als een van de gedupeerden van de toeslagenaffaire en heeft hierover vaak haar verhaal gedaan in diverse media.
Janet werkt sinds dit jaar ook als beleidsmedewerker bij de Haagse afdeling van de Socialistische Partij. Ze is ook actief als fractievertegenwoordiger in de Haagse gemeenteraad namens de SP. In de raad wil ze de strijd tegen armoede en onrecht vanuit de lokale politiek voeren. Ze verklaarde eerder tegenover Omroep West dat ze voortaan door het leven wilde gaan als 'Janet van de raad' en niet meer 'Janet van de toeslagenaffaire'.
'Omdat het belangrijk is dat er mensen in de lokale raad zitten die weten waar het om gaat en hoe het voelt. Daarnaast heb ik zelf ook te lang vanaf de zijlijn staan klagen. Ik wil mensen ook laten zien dat je zelf inspraak kunt hebben', zei ze destijds.
De Vrijmibo wordt elke vrijdagmiddag uitgezonden tussen 17.00 en 18.00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Elias van Hees.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!