ADO Den Haag presenteert nieuwe wedstrijdshirts

© Angelo Blankespoor/ADO Den Haag
DEN HAAG - 'Met trots' presenteert ADO Den Haag de nieuwe thuis- en uittenues van komend seizoen. 'In het ontwerp is meer dan ooit aandacht voor de stad en de historie van ons ADO Den Haag', zegt de club. Het thuistenue bestaat uit de klassieke groen-gele kleuren en bij uitwedstrijden zal ADO dit jaar in het blauw uitkomen.
Op het thuisshirt staan verticale groen-gele banen. In de groene banen komt het stadswapen van Den Haag terug. 'Daarmee komt de verbondenheid met de stad tot uitdrukking', aldus de club. Hommerson heeft als hoofdsponsor opnieuw een hoofdrol.
Bij het blauwe uitshirt gaat de aandacht van ADO naar eigen zeggen uit naar de roots. Daarop is in het donkerblauw een beeltenis van het Zuiderparkstadion zichtbaar. 'Een ode aan vervlogen tijden en de historie van Onze Trots.'
Middels pre-order kunnen de shirts vanaf vrijdag 8 juli besteld worden. Dit kan tot zondag 17 juli. Supporters die dit doen krijgen het shirt in de week voor de open dag (31 juli) thuisgestuurd. Hierna zijn de shirts direct verkrijgbaar.
ADO Den Haag presenteert nieuwe wedstrijdshirts
ADO Den Haag presenteert nieuwe wedstrijdshirts

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!