Deel Binckhorstlaan twee weken dicht voor werk aan riolering

Binckhorstlaan
Binckhorstlaan © Valerie Kuypers
DEN HAAG - De Binckhorstlaan is de komende twee weken dicht vanwege werkzaamheden aan het riool. De weg gaat op zondag 24 juli weer open om 16.00 uur.
Het riool van de Binckhorstlaan is er slecht aan toe en moet daarom worden opgeknapt. Daarom is de weg tussen de Weteringkade en de Supernovaweg twee weken afgesloten. Fietsers worden omgeleid via de Plutostraat, Trekvlietplein, Zwetstraat en Spaarnestraat.
Het verkeer wordt de komende weken omgeleid. Verkeer vanaf de Lekstraat of Weteringkade richting de Binckhorstlaan rijdt om via Weteringkade, Rijswijkseplein, Neherkade, Mercuriusweg en Binckhorstlaan (gele route op de kaart).
Omleidingen Binckhorstlaan | Afbeelding: gemeente Den Haag
Omleidingen Binckhorstlaan | Afbeelding: gemeente Den Haag
Vanaf de Binckhorstlaan of Supernovaweg richting het centrum kunnen automobilisten via de Binckhorstlaan, Mercuriusweg, Neherkade, Rijswijkseweg, Weteringkade en Lekstraat (blauwe route op de kaart).
Wie het project wil volgen kan dat doen via de BouwApp. In de gratis app vind je de laatste informatie, planning en de verschillende fases.
LEES OOK

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!