Uitslaande brand in woning in Laak, naastgelegen woningen ontruimd

© Regio 15
DEN HAAG - In een woning op de vijfde etage van een flat aan de Thijssestraat heeft dinsdagavond een uitslaande brand gewoed waarbij in de omgeving flinke rookwolken te zien waren. Een uur na de melding was de brand onder controle. Een aantal naastgelegen woningen moest worden ontruimd.
Rond 21.15 kwam er melding van de brand in de woning in stadsdeel Laak. Verschillende eenheden kwamen om de brand te bestrijden. Dat ging in eerste instantie moeizaam omdat de brandweer moeite had om in de woning te komen. Brandweerlieden probeerden de vuurzee daarom eerst vanaf buiten te bestrijden.
Een woordvoerder van de brandweer laat aan mediapartner Omroep West weten dat in ieder geval twee naastgelegen woningen worden ontruimd. Er zouden geen gewonden zijn gevallen. Rond 22.15 uur was de brand onder controle. Het is nog niet duidelijk hoe de brand kon ontstaan.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!