Man aangehouden na uitslaande brand in Laak, woning is onbewoonbaar

© Regio 15
DEN HAAG - De woning in een appartementencomplex aan de Thijssestraat in Laak is onbewoonbaar na de forse brand van dinsdagavond. Dat meldt de brandweer. Volgens de politie is de brand mogelijk aangestoken.
De brand in de woning is vermoedelijk aangestoken. Dat meldt de politie aan mediapartner Omroep West. Dinsdagavond zou een man zijn aangehouden vanwege brandstichting. Er zou mogelijk sprake zijn van een conflict in de relationele sfeer.
Rond kwart over negen in de avond kreeg de brandweer melding van de uitslaande brand in de woning op de vijfde etage. Binnen een aantal uur kon de brand worden geblust. Dat was in eerste instantie moeilijk omdat de hulpdiensten moeite hadden om in de woning te komen.

Woning onbewoonbaar

Tijdens het incident zijn meerdere naastgelegen woningen ontruimd. Er zijn geen gewonden gevallen. De woning waar de brand plaatsvond is niet meer bewoonbaar.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!