Son Mieux komt met nieuwe clubtour in voorjaar: 'Can't wait'

Son Mieux kondigt nieuwe clubtour aan
Son Mieux kondigt nieuwe clubtour aan © Philine van den Hul / Artwork: Wrister Meiresonne
DEN HAAG - Ze staan deze zomer op meerdere festivals, wonnen een Edison Rock en hebben met Multicolor een knaller van een hit. De band Son Mieux gaat als een speer dit jaar. Op Instagram kondigen ze woensdag hun nieuwe clubtour aan. 'New year, new show, can't wait!'
Ze stonden deze zomer onder andere op Pinkpop, Kaderock en mochten last minute spelen op Down The Rabbit Hole. Waar deze zevenkoppige Haagse band ook komt, ze maken er altijd een feest van.
Na het festivalseizoen gaan ze nog door met een clubtour, maar die is helemaal uitverkocht. Daarom komt er een nieuwe tour. 'We mogen met plezier aankondigen dat we in het voorjaar van 2023 weer het land in gaan.
Uiteraard treden ze tijdens de tour op in het PAARD in hun eigen stad. Daarnaast komt Son Mieux ook in Doornroosje (Nijmegen), Tivoli Vredenburg (Utrecht), 013 (Tilburg)en Oosterpoort (Groningen). De kaarten gaan vrijdag om 10.00 uur in de verkoop.
LEES OOK:

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!