Sjaak Polak te gast in Vrijmibo

Sjaak Polak
Sjaak Polak © ADO Den Haag
DEN HAAG - Sjaak Polak is te gast in het programma Vrijmibo. De oud-voetbalprof, Haagse cultheld én momenteel trainer van het eerste elftal van de ADO-vrouwen is dan live tussen 17.00 en 18.00 uur te horen op Den Haag FM.
Polak (46) speelde meer dan 400 voetbalwedstrijden en heeft zich daarna op het trainersvak gestort. Hij brak op zijn twintigste door als voetballer bij SVV Scheveningen, waar Martin Jol op dat moment trainer was, waarmee hij in 1995-1996 algeheel amateurkampioen werd. Hierna kwam hij als profvoetballer uit voor Excelsior, FC Twente, ADO Den Haag, Sparta, Veendam en RBC Roosendaal.
In het seizoen 2019-2020 werd Polak aangesteld als hoofdtrainer van het dameselftal van ADO Den Haag. In 2020 verscheen zijn biografie Even serieus, geschreven door Rick van Leeuwen en uitgegeven door Inside.
Vrijmibo wordt elke vrijdagmiddaguitgezonden tussen 17.00 en 18.00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Elias van Hees.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!