ADOpraat komende week weer terug bij Den Haag FM

ADOpraat met Nico, Leo, Pim en Hauser
ADOpraat met Nico, Leo, Pim en Hauser
DEN HAAG - Het programma ADOpraat van Den Haag FM keert dinsdag 19 juli weer terug. Presentator Pim Markering en vaste gasten Leo Dommanschet, Ron Hauser en Nico Muires staan te popelen om al het laatste nieuws rondom ADO Den Haag te bespreken.
Er is na de mislukte promotie naar de Eredivisie weer veel gebeurd bij ADO Den Haag. Dirk Kuyt is aangesteld als nieuwe trainer, de nieuwe shirts zijn gepresenteerd, technisch manager Daryl Janmaat heeft flink wat nieuwe spelers mogen verwelkomen èn als klap op de vuurpijl wist ADO haar topscorer Thomas Verheydt langer aan zich te binden.
Daarnaast waren het ook roerige tijden voor koffiehuis-eigenaar Leo. Naast een eerdere overval is hij ook in zijn eigen koffiehuis bestolen en ging één van zijn ruiten kapot na de laatste wedstrijd van ADO.
Kortom, genoeg om te bespreken in de eerste aflevering van ADOpraat, die dinsdag 19 juli vanaf 19.00 uur online en op het tv-kanaal van Den Haag FM te zien zal zijn. Daarna zal ADOpraat tot minimaal eind mei 2023 iedere week te zien zijn bij Den Haag FM.
Heb je een vraag aan Leo, Hauser, Nico of Pim? Of heb je een opmerking of tip? Mail dan naar adopraat@denhaagfm.nl.
Bekijk hier de laatste aflevering van vorig seizoen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!