Sanne Wallis de Vries, Pieter Derks en Patrick Nederkoorn roasten de politiek bij PrinsjesCabaret

© Bas Kijzers
DEN HAAG - Sanne Wallis de Vries, Pieter Derks en Patrick Nederkoorn nemen tijdens het PrinsjesCabaret in september het politieke jaar door. De cabaretavond is onderdeel van het Prinsjesfestival. Wallis de Vries is uitgekozen als eregast. Zij kan dit als geen ander, vindt Pieter Derks. 'Mocht Mark Rutte in de zaal zitten, dan zal ze hem zeker laten zweten', zegt Derks.
Het traditionele onderdeel van het festival rond Prinsjesdag zijn de cabaretavonden in Diligentia. Derks en Nederkoorn kozen Sanne Wallis de Vries als eregast. 'Sanne is een fantastisch veelzijdige artiest die als geen ander weet hoe je met humor de vinger duwt op zere plekken in maatschappelijke discussies', aldus Pieter Derks.
De cabaretière heeft er zin in. 'Naast dat we het afgelopen politieke jaar evalueren, bieden we perspectief en een messcherpe visie voor Nederland, dat in tegenstelling tot het huidige kabinet.'
De voorstellingen van Prinsjescabaret vinden plaats van 18 t/m 20 september in Diligentia.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!