Bob Staat Op vrijdag live vanaf het water: 'Zwaaien wordt gewaardeerd'

Bob Brinkman
Bob Brinkman © Den Haag FM
DEN HAAG - Bob Brinkman kiest vrijdag het ruime sop. De ochtendshow van Den Haag wordt deze vrijdag live vanaf de Haagse grachten gemaakt. 'Na een warme week als deze, is dit misschien wel dé ideale afkoeling.'
Het belooft een zonnige uitzending vol muziek te worden. Zo stappen cabaretier en liedjesschrijver Marcel Harteveld en de Haagse studentenband The Storks aan boord. 'Ik heb nog nooit een live-uitzending vanaf een boot gemaakt, dus ik denk dat ik het wel kan', grapt Bob, die met liefde de kapiteinspet opzet. 'Den Haag vanaf het water is wel iets heel bijzonders.'
Verder kan de luisteraar de vaste rubrieken verwachten, maar dan op een boot. Zo zit Pierre Wind in de kombuis en vliegt de Vroege Vogel deze vrijdag ook aan boord.

'Kom zwaaien'

In het eerste en laatste uur vaart de Bob Staat Op-boot via de Smidsgracht en Hooiwater naar de Mauritskade. Bij het Piet Heinplein draait de boot om en vaart Bob en zijn gemaal terug naar de opstapplaats, bij de Prinsessegracht.
Deze route vaart Bob tussen 07.00 en 08.00 én tussen 09.00 en 10.00
Deze route vaart Bob tussen 07.00 en 08.00 én tussen 09.00 en 10.00
Tussen 08.00 en 09.00 loopt de route anders: dan tikken Bob en zijn kornuiten Scheveningen aan. 'Zwaaien wordt gewaardeerd!', lacht Bob.
Deze route wordt vrijdag tussen 08.00 en 09.00 gevaren
Deze route wordt vrijdag tussen 08.00 en 09.00 gevaren
De speciale uitzending komt mede tot stand dankzij de Willemsvaart. Het is tevens tijdelijk de laatste Bob Staat Op. Na vrijdag is er een korte zomerstop van twee weken. 8 augustus zijn Bob en al zijn wekkers weer terug, om je iedere werkdag wakker te maken.
Bob Staat Op: elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur live vanuit Amare aan het Spuiplein. Presentator Bob Brinkman praat jou bij over het nieuws uit je stad, wijk en straat.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!