ADO Den Haag haalt Franse aanvaller Malik Sellouki in huis

© ADO Den Haag/Angelo Blankespoor
DEN HAAG - ADO Den Haag heeft de 22-jarige aanvaller Malik Sellouki vastgelegd bij de club. Sellouki blijft tot medio 2024 bij ADO met een optie voor een extra seizoen. Het afgelopen seizoen speelde de Fransman voor NK Maribor, dat contract is ontbonden.
Sellouki is geboren en getogen in Nice en speelde in zijn jeugd onder meer voor Monaco en Cannes, voordat hij in de zomer van 2020 tekende voor OGC Nice. In het afgelopen seizoen kwam hij uit voor NK Maribor waar hij 17 wedstrijden voor speelde.
'De afgelopen weken hebben we spelers voor meerdere posities vastgelegd, maar we waren nog steeds op zoek naar een extra aanvallende versterking. Met de komst van Sellouki hebben we die gewenste versterking gevonden en hebben we voorin meer opties erbij gekregen', zegt technisch manager Daryl Janmaat. 'Het is een multifunctionele aanvaller die zowel links als rechts in de aanval kan spelen.'

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!