Overvallers doen zich voor als pakketbezorger en bedreigen slachtoffer met mes

© Omroep West
DEN HAAG - Op zaterdag 16 juli hebben twee mannen geprobeerd om een vrouw in haar woning aan het Stationsplein te beroven. Een van hen deed zich daarbij voor als pakketbezorger en bedreigde de bewoonster met een mes
De overvallers sloegen op de vlucht toen duidelijk werd dat er meerdere mensen in de woning van het appartementencomplex waren. De politie doet onderzoek naar de overval die zaterdagmiddag rond 14.00 uur plaatsvond en vraagt getuigen zich te melden.

Signalementen

Er wordt gezocht naar een donker getinte man met een gemiddeld postuur in de leeftijd 25 tot 35 jaar oud. Tijdens de overval droeg hij een lange, zwarte broek met witte touwtjes, een wit T-shirt, zwarte schoenen en een wit-rode pet van New Yankees. Hij had een horloge om zijn rechterpols en droeg onder zijn linkerarm een doos.
De andere man is een donker getinte man met een stevig postuur van zo’n 30 tot 35 jaar oud. Hij droeg zijn rastahaar in een haarnetje en had witte earpods in zijn oren. Verder was hij gekleed in een T-shirt in een lichte kleur met witte opdruk en de letters RAW erop, een korte joggingbroek in een lichte kleur met witte touwtjes, witte sokken en blauwe slippers met witte strepen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!