Mèèèèh! Prins S. en De Geit kondigt eerste clubtour aan: 'Gezellig beestenboel trappen'

Daniel, Marne en Scott van Prins S. en De Geit
Daniel, Marne en Scott van Prins S. en De Geit © Den Haag FM
DEN HAAG - 'Iedereen die staat te trillen, omdat ze naar binnen willen', voor de tour van Prins S. en De Geit dit najaar. Het Haagse elektrotrio Prins S. en De Geit kondigt op Instagram de eerste clubtour aan. In Den Haag staan ze op 12 november in de Zwarte Ruiter. 'Het wordt hartstikke enig', zegt de band op Instagram.
Met optredens op Lowlands, Parkpop, Paaspop en The Life I Live kon de zomer voor Prins S. en De Geit al niet meer stuk, nu komt daar dus een clubtour bij in elf steden.
Scott, Marne en Daniël hebben er zin in, tussen oktober en december spelen ze in bijvoorbeeld Zwolle, Utrecht, Groningen en Dordrecht. 'We komen gezellig beestenboel trappen bij jou in de buurt. We kunnen niet wachten.'

Van Eurosonic naar Lowlands

De drie braken met hun elektronische nederpop door tijdens corona op de online editie van muziekfestival Eurosonic Noorderslag. Ook maakten ze een cover van het nummer God is a DJ van Faithless: Ik mis mijn kerk.
Met een show op Lowlands deze zomer komt er een droom voor ze uit, vertelden ze eerder in Haags Bakkie op Den Haag FM. 'Toen we begonnen is het er snel over gegaan. Het was een van de doelen en nu gaat het gebeuren', zegt Scott. 'We hadden het niet zo snel verwacht, maar zeiden steeds bij de boeker: nog iets gehoord van Lowlands? Maar het bleef stil... tot afgelopen maand', zegt Daniel. 'Lowlands is een droom', zegt Marne.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!