De Horeca Bash: speciale stapavond voor wie in het weekend aan het werk is

Foto ter illustratie: Unsplash
Foto ter illustratie: Unsplash
DEN HAAG - Een feestje voor iedereen die aan het werk is als alle anderen uitgaan, dat is de Sunday Horeca Bash. Een stapavond op zondag speciaal voor horecapersoneel. Want die kunnen dat ook goed gebruiken zegt Sebastiaan de Graaf, een van de bedenkers. 'Het is een beloning.'
Wie in de horeca werkt of in een winkel moet vaak in het weekend werken. Daardoor kunnen die mensen niet altijd mee uit. Om ook hun een stapavond te gunnen bedachten Rutger van Kampen (dj Klitteband) en Sebastiaan de Graaf (barman Café de Vink) de Sunday Horeca Bash.
'Iedereen is zo enthousiast, ze hebben de behoefte om zelf ook wat leuks te doen. Hetzelfde geldt voor mensen uit de winkels, die zijn op maandag vrij', vertelt Sebastiaan. Maar iedereen is welkom, zegt hij.

Your turn to party

Het eerste feestje staat aanstaande zondag gepland in Club Rootz. 'It is your turn to party', aldus de Facebookpagina. In eerste instantie wordt het gratis evenement om de week georganiseerd, om te zien of het bevalt. En voor wie zondagavond nog aan het werk is, het begint tegen middernacht.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!