Man in zwembroek overvalt slijterij in de Bankastraat

© Regio15
DEN HAAG - Een filiaal van slijterij Gall en Gall aan de Bankastraat is zaterdagavond overvallen. De man bedreigde een medewerker met een mes en is er met een nog onbekend geldbedrag vandoor gegaan. Opvallend was dat de overvaller te werk ging in een limegroene zwembroek.
De verdachte drong rond 20.00 uur de vestiging binnen; direct na de overval werd de politie gebeld. Agenten hebben onder andere in de supermarkt aan de overkant getuigenverklaringen opgenomen. De overvaller is nog niet terecht.
De politie roept getuigen op zich te melden. De man heeft een lichte huidskleur en is tussen de 30 en 40 jaar oud. Hij droeg een zwarte jas met grijze mouwen, een zonnebril, een lange limegroene zwembroek en zwarte schoenen met witte accenten en witte zolen. Zijn donkere haar zat in een knotje bovenop zijn hoofd en aan de zijkanten was zijn haar weggeschoren.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!