Gratis hulp met je geldzaken voor Haagse jongeren

Foto ter illustratie: Julian (Unsplash)
Foto ter illustratie: Julian (Unsplash)
DEN HAAG - Op jezelf wonen, het regelen van de studiefinanciering en het afsluiten van een telefoonabonnement. Het regelen van geldzaken kan lastig zijn. Daarom helpt de organisatie Humanitas Haagland jongeren tussen 16 en 27 jaar gratis met hun financiën.
Vind jij het lastig om overzicht te krijgen in hoeveel geld je elke maand krijgt en hoeveel je uitgeeft? Met het project Get a Grip helpen vrijwilligers van Humanitas je met je geld. 'Samen zoeken de jongere en vrijwilliger naar een oplossing als geldzaken uit de hand dreigen te lopen. Ze helpen bij het ordenen van overeenkomsten en contracten met instanties en bedrijven', aldus de organisatie.
Humanitas heeft elke werkdag een spreekuur tussen 14.00 en 16.30 uur op het kantoor op de Leyweg. Jongeren kunnen er terecht voor vragen over geldzaken, administratie of papieren. Ook kan je online terecht voor hulp of er komt iemand bij je thuis.
Meer informatie vind je op deze site van Humanitas.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!