Oud-topscheidsrechter Dick Jol dinsdagavond te gast in ADOpraat

Dick Jol te gast in ADOpraat | Den Haag FM
Dick Jol te gast in ADOpraat | Den Haag FM
DEN HAAG - Dick Jol is dinsdagavond te gast in het Den Haag FM-programma ADOpraat. De oud-topscheidsrechter schuift aan naast vaste gasten Leo Dommanschet, Nico Muires, Ron Hauser en presentator Pim Markering.
In de nieuwe aflevering van ADOpraat gaat het dinsdagavond onder meer over de voorbereiding van ADO Den Haag op het nieuwe seizoen. Daarnaast uiteraard veel aandacht voor de Haagse oud-scheidsrechter die ruim zeventien jaar op het hoogste niveau actief was en onder meer de Champions League finale in 2001 floot.
De uitzending belooft sowieso feestelijk te worden. 'Hauser' mocht er afgelopen week weer een jaar bijtellen en dus wordt hij bedolven onder de cadeau's.
Verder aandacht voor Ricardo Kishna, die ADO definitief achter zich laat en de nieuwe buitenspeler Malik Sellouki.
ADOpraat is dinsdagavond vanaf 19.00 u te zien via deze website en de Facebook-pagina van Den Haag FM. En natuurlijk ook op het tv-kanaal van Den Haag FM (Ziggo kanaal 40, KPN kanaal 1312).

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!