Vrijmibo met Haagse journalist Hizir Cengiz

Hizir Cengiz
Hizir Cengiz © Frank Jansen
DEN HAAG - Hizir Cengiz is vrijdagmiddag te gast in het programma Vrijmibo op Den Haag FM. Hij is een Haagse journalist, die opgroeide in de Schilderswijk en vandaag de dag nog steeds in Den Haag woont.
Cengiz (1999) studeert straf- en strafprocesrecht en hij werkt als moderator en journalist. Cengiz is Correspondent Twijfel bij De Correspondent en schrijft columns voor Huurwijzer en de Kanttekening.
In 2017 won Hizir Cengiz de Jan Paul Bresser Prijs voor zijn debuutessay in De Groene Amsterdammer, over het opgroeien in de Schilderswijk. Ook voert hij tijdens het programma Voetnoot op het podium van theater De Vaillant, maandelijks een-op-eengesprekken. Hizir is al jarenlang één van de Haagse jongerenambassadeurs kreeg een Haags jeugdlintje in 2015.
De Vrijmibo wordt elke vrijdagmiddag uitgezonden tussen 17.00 en 18.00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Elias van Hees.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!