Spike en All Star Indorockband maken line-up Haags Beat Festival af: 'Drie generaties aan muziek'

© Landy Elliott Pictures
DEN HAAG - Met de All Star Indorockband met onder meer Eddy Chatelin en Woody Brunings en Spike van Zoest van DI-RECT is de line-up van het Haags Beat Festival compleet. De vierde editie vindt zondag 14 augustus plaats in het Openlucht Zuiderparktheater. 'Een eerbetoon aan de artiesten die Den Haag voor eeuwig op de kaart hebben gezet in de geschiedenis van de popmuziek', aldus de organisatie.
'Een programma om je vingers bij af te likken', laat de organisatie van het Haags Beat Festival weten. 'Onze helden uit de sixties, gemixt met de jongere garde én nog vele verrassingen.' Zo zal een grote finaleband optreden met bekende mystery guests.
Ook zullen onder meer Rinus Gerritsen, Loïs Lane, Peter Koelewijn, Rob Bolland en Erwin Nyhoff het podium bestijgen. 'Ook delen artiesten en personen uit de Beatgeneratie en bekende tv- en radiopresentators prachtige anekdotes, gevoed door presentator Fred Zuiderwijk.'

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!