K3 komt met show 'Kom erbij' naar Den Haag

Foto via: Theater in Tekst
Foto via: Theater in Tekst
DEN HAAG - K3 gaat in september op toer door Nederland. Op 24 september staat het trio in het World Forum Theater met hun show 'Kom erbij'. 'Het is heerlijk om in het najaar ook naar onze Nederlandse fans te gaan', zegt Marthe.
Het is het eerste jaar dat Julia mee is op tour. Zij won begin dit jaar een plekje in K3 tijdens een televisiewedstrijd. 'Voor mij was het veel studeren om alle nummers te kennen maar ook alle choreografieën', vertelt Julia. 'Het was best wel spannend want je komt toch in een groep met twee dames die elkaar al door en door kennen. Inmiddels voel ik me enorm thuis.'
De show staat dan ook een beetje in het teken van de komst van Julia. 'We spelen een scène dat we iets moeten regelen en vragen ons de hele tijd af waar Julia is. Als ze dan "eindelijk" verschijnt, barst het feest los', aldus Hanne.

Oude en nieuwe liedjes

De fans kunnen tijdens de show oude nummers verwachten maar ook nieuwe. Voor de show moesten de drie kiezen uit honderden K3-liedjes. 'Uiteindelijk brengen we in totaal zeventien nummers. Hart verloren en Frans liedje zitten er in ieder geval in', verklapt Marthe. Afgelopen mei kwam het nummer Mango Mango uit. 'Het is zo'n lekker zomers nummer', zegt Julia.
K3 speelt van 24 september tot en met 27 december in theaters in Nederland. Meer informatie over de theatertour lees je op de site van K3.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!