Kruidvat start proef met thuisbezorgen in Den Haag

© Kruidvat
DEN HAAG - In Den Haag kan je vanaf nu producten van Kruidvat laten thuisbezorgen. De drogist begint de pilot hier. Wie voor 15.00 uur iets bij de winkel bestelt heeft het dezelfde dag in huis.
Op termijn moeten de bestellingen binnen twee uur worden thuisbezorgd. 'We werken eerst toe naar twee uur en uiteindelijk zelfs naar één uur', zegt Roland van den Berg, director e-Commerce van Kruidvat.
De winkelketen wil hiermee inspelen op behoeften van klanten. 'Jong volwassenen en gezinnen met jonge kinderen zijn al gewend aan het integreren van snelle online diensten binnen hun leefstijl en willen producten met een simpele druk op de knop snel thuisbezorgd krijgen. Dit geldt ook voor oudere klanten die minder mobiel zijn en snel bepaalde verzorgingsproducten in huis willen hebben.'
© Kruidvat

Op de fiets

De bezorging gaat per fiets. Vanaf vijf Kruidvat-winkels in Den Haag worden de bestellingen bezorgd door Packaly. 'Door deze samenwerking geven we veel mensen een nieuwe optie om via de webshop van Kruidvat snel én duurzaam het pakketje dezelfde dag nog te ontvangen', aldus Axel Dekker, CEO van Packaly
Als de pilot in Den Haag een succes is, gaat de winkelketen ook bezorgen in andere plaatsen in Nederland.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!