Jongens geschopt, geslagen en aan haren meegesleurd bij beroving in Laak

Foto ter illustratie: Luz Fuentes (Unsplash)
Foto ter illustratie: Luz Fuentes (Unsplash)
DEN HAAG - Twee jongens zijn zondag op het Leemansplein mishandeld. Een van de slachtoffers werd geschopt en geslagen en moest zijn telefoon afgeven. De ander werd twintig meter aan zijn haren meegetrokken. De politie is op zoek naar getuigen.
De mishandeling vond rond 18.00 uur plaats in Laak. De verdacht ging er uiteindelijk zonder buit vandoor op een motorscooter. Er is nog niemand aangehouden. De slachtoffers zijn erg geschrokken. Ze zijn gecontroleerd in de ambulance, maar niet gewond geraakt.
De politie is nog op zoek naar de verdachte en komt graag in contact met getuigen. De verdachte is een man met een gezet postuur en ongeveer 1.80/1.85 meter lang. Hij droeg een jas met aan de onderkant een donkerblauwe streep, in het midden een rode streep en bovenaan een witte streep. Hij had een donkerblauwe spijkerbroek aan met rode schoenen. Aan zijn linker pols heeft hij een gouden horloge.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!