Glenn Duijzer dinsdagavond te gast in nieuwe aflevering ADOpraat

Glenn Duijzer te gast in ADOpraat
Glenn Duijzer te gast in ADOpraat
DEN HAAG - In een nieuwe aflevering van ADOpraat is dinsdagavond ADO-supporter Glenn Duijzer te gast. Hij vertelt onder andere over zijn werkzaamheden voor stichting De Grijze Reigâhs en laat samen met de vaste gasten zijn licht schijnen over het nieuwe seizoen dat voor ADO voor de deur staat.
Vaste gasten Leo Dommanschet, Nico Muires, Ron Hauser en presentator Pim Markering ontvangen dinsdagavond Glenn Duijzer in een nieuwe aflevering van ADOpraat. Er wordt onder meer gesproken over de voorbereiding van ADO Den Haag op het nieuwe seizoen. Alle vijf de oefenwedstrijden werden gewonnen, maar is ADO wel ècht goed getest? Wat verwachten de gasten van het komende seizoen? Op welke plek eindigt ADO?
Daarnaast wordt gesproken over de veiligheid in en rondom het Bingoal Stadion. Naar aanleiding van de rellen in de laatste wedstrijd van vorig seizoen (ADO Den Haag - Excelsior) is er een onderzoek ingesteld. De resultaten van dat onderzoek laten zien dat de veilgiheid flink te wensen over liet. Het camerasysteem werkte niet en de stewards waren niet of niet goed opgeleid
Ook vertelt gast Glenn Duijzer over stichting De Grijze Reigâhs, waar hij als secretaris actief is. De Grijze Reigâhs zorgt ervoor dat eenzame ouderen wedstrijden van ADO kunnen bezoeken en een mooie dag beleven.
ADOpraat is dinsdagavond vanaf 19.00 u te zien via deze website en de Facebook-pagina van Den Haag FM. En natuurlijk ook op het tv-kanaal van Den Haag FM (Ziggo kanaal 40, KPN kanaal 1312).

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!