Soulsistah-pand boulevard staat nog steeds leeg: 'Er zijn gesprekken met verschillende kandidaten'

Soulsistah Noordboulevard Scheveningen
Soulsistah Noordboulevard Scheveningen
DEN HAAG - Wie over de boulevard op Scheveningen loopt is het wellicht al opgevallen: het oude pand van Soulsistah staat nog steeds leeg. Soulsistah zou er een luxe beachclub openen, maar de eigenaren werden opgepakt voor witwassen en de bedrijven gingen failliet. Er is nog geen nieuwe uitbater gevonden voor het pand, laat de eigenaar van het pand, Hommerson Arcades B.V., weten.
Hommerson is druk bezig met de bestemming van het pand. 'Er zijn gesprekken met verschillende kandidaten', zegt Remco van den Berg, directeur van Hommerson Arcades B.V. tegen Den Haag FM. Wat en wanneer er iets nieuws in het pand komt, is nog niet duidelijk. 'We hopen zo snel mogelijk', zegt Van den Berg.
Het witte pand aan de Noordboulevard werd verbouwd voor een club van Soulsistah. Maar voordat het open kon gaan werden de eigenaren van Soulsistah opgepakt voor witwassen van crimineel geld. Ook winkels van Soulsistah werden door de politie gesloten, zoals twee winkels op de Frederik Hendriklaan en een winkel in The Mall of the Netherlands.
Het lege pand afgelopen winter
Het lege pand afgelopen winter © Den Haag FM

6,2 miljoen

De Haagse Tiffany van D. lichtte een steenrijke Fries op voor 6,2 miljoen euro. Ze liet de man geloven dat ze een liefdesrelatie hadden. Ze leerde hem kennen in 2014. De onderneemster vertelde de Fries dat ze bedreigd werd door haar ex-partner, ze zou op de hoogte zijn van criminele namen en activiteiten en geld nodig hebben voor beveiliging.
Van D. werd na de rechtszaak in maart voorlopig vrijgelaten. De zaak gaat waarschijnlijk na de zomer inhoudelijk verder.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!