Wegwerkzaamheden kruisingen Laan van Meerdervoort, Conradkade en Regentesselaan

Kruising Laan van Meerdervoort - Conradkade
Kruising Laan van Meerdervoort - Conradkade © gemeente Den Haag
DEN HAAG - Op de Laan van Meerdervoort wordt de komende zes weken gewerkt aan de kruispunten met de Conradkade en Regentesselaan. De verkeersinstallatie wordt vervangen en de oversteekplaatsen voor fietsers worden verplaatst.
De werkzaamheden beginnen op maandag 8 augustus en duren tot vrijdag 23 september. Voor het autoverkeer komen er detectielussen, dat verbetert de doorstroming van het verkeer aldus de gemeente.
De oversteekplekken voor fietsers op de kruising met de Regentesselaan worden verplaatst en vrijgemaakt van de rijweg.

Omleidingen

Tijdens het werk wordt het verkeer omgeleid. Automobilisten die richting Kijkduin moeten kunnen omrijden via de Regentesselaan, de Loosduinseweg en de Valkenboslaan naar het Valkenbosplein.
Autoverkeer vanuit de richting Kijkduin rijdt om via de Beeklaan en de Regentesselaan. Fietsers worden via de Columbusstraat omgeleid. Een verkeersregelaar leidt voetgangers veilig langs het werk. De verkeersregelaar is er van 7.00 uur tot 19.00 uur. De tramhalte Conradkade is bereikbaar. Trams 3, 34 en 11 moeten op de kruisingen langzamer rijden.

Parkeren

Vanaf half september kunt u ook vanaf de Laan van Meerdervoort in twee richtingen rijden via de Groot Hertoginnelaan of via de Regentesselaan en de Beeklaan. Fietsers kunnen aan de oneven kant over de Laan van Meerdervoort naar de Suezkade te rijden.
De aannemer heeft vier parkeerplekken in gebruik tijdens de werkzaamheden. Verder kan je gewoon parkeren langs de Suezkade, aan de rechterkant van het gebouw van Archimedes Medisch Centrum.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!