Boekhandel De Vries Van Stockum verhuist van Spui naar De Passage

Boekhandel De Vries Van Stockum aan het Spui
Boekhandel De Vries Van Stockum aan het Spui © Den Haag FM
DEN HAAG - Boekhandel De Vries Van Stockum gaat verhuizen. Ze verlaten de hun winkel aan het Spui en openen op 1 oktober hun nieuwe zaak in De Passage aan de kant van de Gravenstraat.
'Toen ik hoorde dat dit pand vrij kwam, ging mijn hart wel even sneller kloppen. Hoewel ik fan ben van de uitdrukking 'kakstrak', vind ik dat die stijl het beste werkt als saus over een historische basis. Dat past ook bij onze identiteit. Beide winkels (in Den Haag en Haarlem red.) hebben een rijke geschiedenis van meer dan een eeuw. Maar ze gingen ook altijd met de tijd mee', zegt directeur Jeltje de Vries over de verhuizing.
De boekhandel aan het Spui gaat op 18 september om 18.00 uur dicht. Op 1 oktober is de feestelijke opening van de nieuwe winkel. Waarschijnlijk gaat de zaak al wel eerder open voor publiek. Bagels and Beans – die onderhuurder was van de boekhandel - blijft in het industriële pand aan het Spui.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!