Eerste competitiewedstrijd ADO Den Haag vrijdagavond live te volgen op Den Haag FM

Verslaggevers Jim van der Deijl en Pim Markering
Verslaggevers Jim van der Deijl en Pim Markering
DEN HAAG - ADO Den Haag begint vrijdagavond aan een nieuw seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Om 20.00 u trapt het af tegen Heracles Almelo, één van de ploegen die afgelopen seizoen degradeerde vanuit de Eredivisie. De wedstrijd is vanaf 20.00 uur live te volgen via Den Haag FM. Verslaggevers Pim Markering en Jim van der Deijl leveren het commentaar.
ADO Den Haag miste afgelopen mei op een haar na de promotie naar de Eredivisie en komt dus ook aanstaand seizoen uit op het tweede niveau in Nederland. Met een flink versterkte Keuken Kampioen Divisie, door onder andere de degradatie van PEC Zwolle, Willem II en Heracles Almelo, belooft het een spannend seizoen te worden.
In Almelo trapt ADO vrijdagavond af voor een nieuw seizoen, tegen Heracles, dat in de halve finale van de nacompetitie degradeerde door te verliezen van Excelsior. ADO verloor in de strijd om promotie in de finale van datzelfde Excelsior. Met flink wat nieuwe spelers èn een nieuwe trainer, Dirk Kuyt, wil de Haagse ploeg dit seizoen vol gaan voor promotie naar de Eredivisie.
De wedstrijd Heracles Almelo - ADO Den Haag is vrijdagavond live te volgen op Den Haag FM. Verslaggevers Pim Markering en Jim van der Deijl doen vanaf 20.00 uur verslag. Te beluisteren op 92.0 FM of online, hier.
Iedere wedstrijd van ADO Den Haag is live te volgen op Den Haag FM. Onze verslaggevers zijn altijd in het stadion aanwezig om verslag te doen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!