Naaz en Beyoncé in De Nieuwe Van Nierop

Naaz
Naaz © website Carre
DEN HAAG - In het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je zondagavond onder meer verse muziek van Naaz en Beyoncé.
Beyoncé’s ‘Renaissance’ is zonder twijfel de albumrelease van deze zomer, met genoeg club-bangers voor het hele jaar. Je hoort zondagavond van die plaat maar liefst vier tracks, waaronder een a capella-versie van de ‘Break my Soul’-single en haar bewerking van Donna Summer’s ‘I feel love’. Het was een tijdje stil rondom de Nederlandse artiest Naaz Mohammed, maar twee maanden terug dropte ze het fantastische ‘Sad violins’ en nu komt ze met een zeer bijzondere track gezongen in het Kurdisch.
Meer nieuwe releases zijn er van Calvin Harris & Pharrell, Anderson Paak, Stromae & Camilla Cabello, The 1975, Robbie Williams, Chaka Khan, Billie Eilish, The A’s, Lizzo, Angèle, Jack White en John Legend. Tevens aandacht voor meerdere Haagse producties van Daytime Lingerie, Liam Spaans, Elwin, Ava Nova en Maxine. Daarover gesproken; ook de nieuwe song van wereldsterren Quavo & Gucci Mane komt voorbij, waar de Haagse Pepijn Baltus aan meeschreef.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zomerse zondagavonden van 19.00 tot 21.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!