Bewoner ontdekt wildvreemde man onder zijn douche: 'Five more minutes'

Foto ter illustratie: Skyler King (Unsplash)
Foto ter illustratie: Skyler King (Unsplash)
DEN HAAG - Het zal je maar gebeuren: je hoort iemand door je huis lopen en ontdekt een wildvreemde in je badkamer. Het overkwam iemand dit weekend in de Schilderswijk: er stond een man te douchen in zijn huis, schrijft de politie op Instagram. De man zonder woon- of verblijfplaats is aangehouden voor huisvredebreuk.
De bewoner van het huis had z'n voordeur open laten staan, omdat hij visite kreeg. Toen hij iemand in de badkamer hoorde dacht hij eerst dat het zijn gast was, maar het bleek een dakloze Poolse man.
De bewoner belde de politie en wachtte buiten op de agenten. Toen agenten tegen de man zeiden dat hij onder de douche vandaan moest komen, probeerde hij zijn douchebeurt nog wat te rekken. 'Five more minutes, five minutes, zei hij', vertelt een agente aan Den Haag FM.

'Altijd de politie bellen'

De fris gedouchte man is aangehouden. De bewoner was erg geschrokken. Volgens de agent heeft de bewoner goed gehandeld: 'In dat soort gevallen altijd de politie bellen'.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!