Slechte communicatie werkzaamheden Lange Poten: 'Problemen worden zo snel mogelijk opgelost'

De Lange Poten ligt al twee maanden open
De Lange Poten ligt al twee maanden open © Den Haag FM
DEN HAAG - Ondernemers aan de Lange Poten hadden beter moeten worden geïnformeerd over de werkzaamheden in de winkelstraat. Bijna twee maanden wordt er aan de straat gewerkt, maar al een week zijn er geen bouwvakkers te zien. Dat de werkzaamheden hierdoor langer duren, was bij de winkeliers niet bekend. 'Dat de ondernemers niet op de hoogte zijn kan niet', zegt de gemeente nu.
Nadat de winkeliers bij Den Haag FM hun beklag deden en Hart voor Den Haag raadsvragen stelde, laat de gemeente weten dat er duidelijke afspraken zijn gemaakt met Stedin en Dunea, die het onderhoud plegen.
'Dat de straat langer openligt vanwege een fout is heel vervelend, maar kan gebeuren. Dat de ondernemers hiervan niet op de hoogte zijn kan echter niet', aldus de gemeente. Volgens een woordvoerder is er meteen met de twee betrokken partijen gesproken. 'Stedin en Dunea hebben de gemeente verzekerd dat de problemen zo snel mogelijk worden opgelost en ondernemers in het vervolg beter worden geïnformeerd.'

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!