Floris Walle dinsdagavond te gast in nieuwe aflevering ADOpraat

ADO-supporter Floris Walle te gast in ADOpraat | Den Haag FM
ADO-supporter Floris Walle te gast in ADOpraat | Den Haag FM
DEN HAAG - ADO-supporter Floris Walle is dinsdagavond te gast in een nieuwe aflevering van ADOpraat. Hij vertelt over zijn belevenissen met FC Den Haag in de jaren tachtig, waar rellen en geweld onderdeel van uitmaakten. Daarnaast bespreekt hij samen met de vaste gasten de dramatische competitiestart van ADO Den Haag tegen Heracles Almelo.
Vaste gasten Leo Dommanschet, Nico Muires, Ron Hauser en presentator Pim Markering ontvangen dinsdagavond Floris Walle in een nieuwe aflevering van ADOpraat. De ADO-supporter is taxichauffeur in Den Haag en maakt het nodige mee. Hij legt ook uit waarom hij alleen s'nachts rijdt. Daarnaast vertelt hij over de rauwe jaren tachtig, de tijd waar voetbalsupporters, waaronder Floris, wekelijks negatief in het nieuws kwamen.
Uiteraard gaat het in ADOpraat deze week uitgebreid over de competitiestart van ADO Den Haag. Vrijdagavond kreeg ADO in Almelo een flink pak slaag van het gedegradeerde Heracles Almelo. Hoe hebben de fanatieke supporters deze klap verwerkt?
Ook wordt er geloot voor de winnaars van de prijsvraag van de vorige uitzending en uiteraard doen de mannen hun voorspellingen voor de komende wedstrijd. ADO speelt aanstaande zondag in eigen huis tegen FC Den Bosch.
ADOpraat is dinsdagavond vanaf 19.00 u te zien via deze website en de Facebook-pagina van Den Haag FM. En natuurlijk ook op het tv-kanaal van Den Haag FM (Ziggo kanaal 40, KPN kanaal 1312).

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!