Vijf auto's uitgebrand in Loosduinen en Waldeck

Autobrand Strausslaan
Autobrand Strausslaan © Regio15
DEN HAAG - In Loosduinen en Waldeck hebben in de nacht van donderdag op vrijdag auto's in de brand gestaan. In Waldeck werd één auto verwoest door de brand. Bij een autodealer aan de Kerketuinenweg gingen vier auto's in vlammen op.
Aan de Strausslaan in Waldeck ging een parkeerde auto in vlammen op. De brand brak rond 3.15 uur uit. Buurtbewoners zouden een knal hebben gehoord en zagen vanuit hun raam de vlammen uit de auto slaan, aldus nieuwssite Regio15.
De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar een bestelbus. Wel is een deel van een heg en een boom in brand gevlogen. De auto brandde volledig uit. Volgens Regio15 'zag de eigenaar alles met lede ogen aan, het gezin zou binnenkort met de auto op vakantie gaan'.

Vier auto's uitgebrand bij autodealer

Even verder stonden op het bedrijventerrein Kerketuinenweg vier auto's in brand op het parkeerterrein van een autodealer. De brandweer werd rond 3.00 uur gebeld omdat er rook was gezien.
Vier voertuigen zijn door de brand volledig verwoest, een vijfde auto raakte zwaar beschadigd. Hoe de brand kon ontstaan is nog niet bekend.
Autobranden Kerketuinen
Autobranden Kerketuinen © Regio15

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!