Twee scooterrijders gewond na aanrijding met auto in Bezuidenhout

De scooter kwam voor een geparkeerde rode auto terecht
De scooter kwam voor een geparkeerde rode auto terecht © Regio15
DEN HAAG - Twee scooterrijders zijn donderdagavond gewond geraakt op de Bezuidenhoutseweg. De twee reden op een scooter toen ze werden aangereden door een witte auto. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie zoekt getuigen van het ongeluk.
De mannen reden rond 23.35 uur op een scooter richting het centrum. Een automobilist kwam vanaf het centrum aanrijden, maar kwam op de verkeerde weghelft terecht. De scooterbestuurder probeerde de aanrijding te voorkomen, maar werd toch geraakt door de auto.
Door de klap van de botsing kwamen ze verderop op het wegdek terecht. Beide mannen raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis. Hoe het nu met de slachtoffers gaat is niet bekendgemaakt. De automobiliste moest een bloedproef doen, schrijft de politie.

Getuigen

Wie iets heeft gezien of camerabeelden heeft wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Het ongeluk op de Bezuidenhoutseweg gebeurde ter hoogte van Emmapark.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!