Rosalia en Prins S en de Geit in De Nieuwe Van Nierop

Prins S. en De Geit
Prins S. en De Geit © Gordon Meuleman
DEN HAAG - In het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je zondagavond onder meer verse muziek van Rosalia en Prins S en de Geit.
Scott van Prins S en de Geit was vrijdag bij ‘Bob staat op’ te gast en vertelde veel zin te hebben in het Lowlandsoptreden volgend weekend, vooral ook omdat gitarist Marne weer van de partij is na het herstel van een hersenbloeding. Om dit te vieren hoor je zondagavond hun nieuwe single. Net als het zomerse strand-liedje van de Spaanse Rosalia.
Meer nieuwe releases zijn er van Tove Lo, Kiwi Jr, Pale Waves, Linde Schone, Hallo Venray, Danger Mouse & Black Thought, Dylan van Dam, Alicia Keys en First Aid Kit die ‘Boys of Summer’ coveren. Tevens aandacht voor minder bekende songs van de deze week overleden Olivia Newton-John.
In het extra uur na 20:00 een special over songwriter Lamont Dozier (1941-2022), die verantwoordelijk was voor soul-klassiekers uit de Motown-hoek van Supremes, Four Tops, Marvin Gaye en latere soul-covers van Phil Collins, Simply Red en Joss Stone.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zomerse zondagavonden van 19.00 tot 21.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!