Auto neemt een 'duik' in Scheveningse haven

© Regio15
DEN HAAG - Eén voertuig in de tweede binnenhaven op Scheveningen leek daar op zaterdagavond niet helemaal thuis te horen tussen de boten. Een auto die de bestuurder nietsvermoedend langs de kant had geparkeerd, rolde er het water in. Voor zover bekend raakte niemand gewond bij het incident.
Rond half acht 's avonds kregen verschillende brandweerkazernes een melding over de 'verkeerd geparkeerde' auto, terwijl deze volgens getuigen al twee uur in het water zou liggen, aldus nieuwssite Regio15.
Het is niet de eerste keer dat een auto in de Scheveningse haven te water raakt. Dergelijke ongelukken kunnen te wijten zijn aan het nalatig gebruiken van de handrem bij het parkeren.
Rond 21.00 uur kon de auto door een kraan uit het water worden getakeld. Dat trok veel bekijks van een aantal strandgangers. Door het zoute water zou het voertuig vrijwel zeker total loss zijn.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!